Dora Radl Ćućić

Dora Radl Ćućić sveučilišna je specijalistica ekonomije s profesionalnim iskustvom u radu s djecom od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta.

U svom radu stavlja naglasak na važnost obrazovanja djece i mladih kao ključnog elementa razvoja društva. Članica je i tajnica Instituta Andizet te izvršna producentica Kreativne riznice. Aktivno sudjeluje na svim projektima udruge. Suautorica i urednica je nekoliko znanstvenih radova i znanstvenih publikacija od kojih se ističe Ars Andizetum znanstveni i umjetnički eksperiment čiji se rezultati opisuju u većem broju publiciranih znanstvenih i stručnih radova.

U ovoj publikaciji objedinjene su definicije značajne za kreativnu industriju, kao i projekti koji su najbolji primjeri prakse. Svojim radom predano popularizira svoju struku, osuvremenjuje metodiku u nastavnom procesu, kontinuirano se usavršava i predana je radu na projektima koji su usmjereni na mlade i njihovu ulogu u lokalnoj zajednici.

Završila je međunarodnu edukaciju za licenciranog učitelja mentalne aritmetike za djecu od 4 do 12 godina starosti te predaje u privatnoj školi Malac genijalac u Osijeku.

E-mail: doraradl@gmail.com

Mob. +385 911205238